Tóth Andi elcsukló hangon a könnyeivel küszködve nyilatkozott arról a közösségi oldalán, hogy nem bírja tovább folytatni az éneklést. Hosszasan fejtette ki, hogy mennyi minden áll a dolgok hátterében. – szúrta ki a Blikk.

Tóth Andi jelenleg az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő énekesnő Magyarországon, az X-faktor korábbi győztese az elmúlt három hétben pedig már zsűriként is kipróbálhatta magát a Sztárban Sztárban. Az énekesnő az utóbbi időben egészen pozitív gondolatokat osztott meg a közösségi oldalán, azonban most egy komolyabb, szomorúbb hangvételű hírrel jelentkezett. A fiatal előadó bejelentette, hogy visszavonul, és videón árulta el ennek a miértjeit.

“Úgy gondoltam, hogy muszáj kimondanom… Hoztam egy számomra drámai döntést pár hónapja: ezennel abbahagyom az éneklést. Tudom, hogy ez nem hangzik nagy cuccnak, nyilván számomra az és nagyon sok miértje van. Nekem mindig a zene volt a mentsváram, a barátom, a szerelmem, a minden, aztán ez lett a munkám, ez lett a a kapcsolatom a világgal” – kezdte kifejteni gondolatait a 24 éves énekesnő, majd hozzátette: megrögzötten igyekezett adni a világnak, mivel volt mondanivalója a dalaival.

“10 éve vagyok benne – látszik is rajtam -, és nagyon sok minden történt ebben a 10 évben. Nagyon sokat változtam, és örülök annak, hogy változtam, de valahol már azt sem tudom, hogy ki vagyok. Úgy voltam vele, hogy semmi nem baj, amíg zenélek és énekelek. Megnyertem egy tehetségkutatót, és elhitette velem a világ, illetve elhitettem magammal, hogy innentől kezdve én jól leszek, már rendben leszek, nincs mitől félnem, mert jó kezekben vagyok” – taglalta nem túl vidáman Andi, és bevallotta, hogy rájött az elmúlt időben, hogy még sincs annyira jól. A csinos énekesnő kitért arra is, hogy sokan azt hiszik róla, hogy gazdag, sikeres, szép és tökéletes életet él, de ez közel sincs így.

Miután megnyertem a tehetségkutatót, nagyon sokszor voltam hontalan…– jegyezte meg az énekesnő.

“Nem nagyon jött össze, énekeltem, és nem nagyon érdekelt senkit… Nagyon sajnáltam, hogy semmi nem szólt a zenéről, bennem pedig csak az tartotta a lelket, hogy az legyen a középpontban. Minél inkább a háttérbe szorult, annál inkább felemésztett ez az egész sz*r. Megállás nélkül jöttek mélypontok, jött egy nagyon mély, és talán azóta se jöttem ki belőle… Volt egy kattom, amikor elfogadtam, hogy ide nem leszek elég jó. Onnantól kezdve feladtam, hogy itt elérjek bármit, hogy beilleszkedjek” – hangsúlyozta, és leszögezte, hogy pont az ellenkezője volt a célja.

Andi úgy nyilatkozott, hogy a Lejtő című albumot alkoholos befolyásoltság alatt írta, és tulajdonképpen akkor akarta elhagyni az országot, viszont jött a koronavírus, így mégis maradt. Mivel az album nagy meglepetésére sikeres lett, elkezdett reménykedni. Úgy érezte, hogy végre megértik a dalszövegein keresztül őt az emberek, ugyanis mindent kiírt magából, de aztán azzal kellett szembesülnie, hogy mégsem. Saját bevallása szerint minél több koncertje volt, annál inkább azt gondolta, hogy valami hiányzik.

Sokáig nem tudtam, hogy mi a baj és egyre lejjebb kerültem és lejjebb és nagyon lejjebb… Rájöttem, hogy ami igazából hiányzik, az a hangom, mert ezekben a dalokban nem nagyon használtam… K*rvára fájt, hogy nem kíváncsiak arra, amihez kell erőfeszítés. Tavaly év végén volt az, hogy azt éreztem, hogy nagyon fájt már sok minden és most van tele a f*szom, hagyjatok békén b*zd meg…– terítette ki a lapjait a követői előtt a közösségi médiában.