Nem könnyű a propagandisták élete sem. Juhász Péter az Együtt korábbi elnöke ugyanis újabb pert nyert a Fideszhez-közeli (és ez a legenyhébb megfogalmazás) TV2-vel szemben. Mindezt már másodjára tette meg Juhász, hiszen a propaganda televízió elsőre nem tette közzé a helyreigazításokat, arra hivatokzva, hogy mindaz túl sokáig tartana. A megoldás egyszerű: nem kell ennyire sokat hazudni.

A Media1 cikke szerint a Tényeknek összesen 16 alkalommal kell bocsánatot kérnie az egykori politikustól, amiért a műsorban valótlanságot közöltek róla, miután a TV2 fellebbezését másodfokon elutasította a Fővárosi Törvényszék. A Tények tavaly, hat évvel az eredeti riportok leközlése után trükközve ismertette a vonatkozó jogerős ítéleteket: a bíróság által megszabott szövegeiből úgy ragadtak ki részeket, hogy ne legyen egyértelmű, kitől is kérnek elnézést. Sőt, a műsorvezető a szöveg felolvasásakor a központozásokat sem hangsúlyozta, így tovább rontotta a helyreigazítás érthetőségét.

Juhász emiatt újra végrehajtást kért, a bíróság pedig ezúttal is neki adott igazat. A TV2-t figyelő Fidesz-szavazók így most 10 percen keresztül megállás nélkül hallhatják majd, hogy a televízió mikor, és miben hazudott.