A blikk.hu ma tette közzé azt az írását, amelyben egy nem mindennapos esetre hívja fel a figyelmet. Balázs Bernadettbe nem igazán érdemes alaptalanul belekötni, írja az írás, ahogy ezt már tudja az Intrum Justitia követeléskezelő is megtapasztalta. Történt ugyanis, hogy a követeléskezelő cég még tavaly, 2022 októberében kereste meg írásban Balázs Bernadettet azzal, hogy felhalmozódott egy 497 ezer forintos telefontartozása, ami még 2016-ra vezethető vissza. A követeléskezelő cég mellékelt hozzá egy foglalási jegyzőkönyvet, ami alapján azonnal vitték volna Bernadett autóját 50 ezer forint értékben. A hölgy autója első ránézésre is egy legalább 1,2 millió forintot érő Peugeot 407 SW.

„Alig vártam a másnap reggelt, hogy felhívhassam a céget, fogalmam sem volt, mi lehet ez” – mesélte Bernadett a Blikk-nek.

„Soha nem volt semmiféle tartozásom, így amikor sikerült elérnem végre a behajtócéget, kértem, hogy nézzék meg, mi áll a majdnem félmilliós számla hátterében.” – emlékezett vissza a károsult.

Balázs Bernadettnek természetesen nem ment könnyen, hogy bebizonyítsa az igazát, de végül is sikeresen rávette az Intrum Justitia munkatársait, hogy kivizsgálják az esetet.

Szeretne többet megtudni arról, hogy sikerült Bernadettnek elintéznie a nem éppen mindennapost ügyet? IDE kattintva olvashatja a BLIKK írását.

Forrás: Facebook/Blikk