A szombati M1-es tömeges karambol, és a gyilkos porfelhő túlélői égő roncsokról, pánikról, sérülésekről, síró gyerekekről számolnak be. A tömegbalesetnek sajnos egy halálos áldozata is van, akit a súlyosan sérült felesége és négy gyermeke sirat és gyászol. – tudósít mai írásában a Blikk.

A tömeges baleset egyetlen áldozata egy budapesti vállalkozó, akit gyönyörű családja, négy gyermeke, jól menő vállalkozása, egy boldog, kiegyensúlyozott élet mellől szólított el a szörnyű végzet.

A pillanatok alatt pokollá váló autópályán a 44 éves N. Ádám a helyszínen szörnyethalt. A feleségét súlyos, a velük utazó kislányukat pedig könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

A szombati, az egész országot megrázó tragédia egyetlen halálos áldozata Budapest egyik legjobb masszázsszalonját üzemeltette. Thai származású feleségével és négy gyermekével több éve élt boldog házasságban. Budapest kertvárosi részén található luxus lakóparkba öt éve költözhetett be a család. A szép, új házukban, egészen a szombati tragédiáig nagy szeretetben nevelték négy gyermeküket. A fiatal családra az ismerősök, mint egy igazi álompárra tekintettek. Ádám halálával ez a csodaszép élet most a szombati borzalommal kettétört.

„Annyira sajnálom ezt a veszteséget. Ádám, te egy melegszívű ember vagy, ezt érzem az első találkozásunk óta. Csodálatos apa vagy. Annyira le vagyok sújtva. Nem akarom, hogy ez valóság legyen. Mindig az emlékezetünkben élsz” – olvasható egy gyászoló rokon Facebook-bejegyzésében.

Az eredeti írást IDE kattintva olvashatja.