A történet persze csak elsőre vicces, valójában kifejezetten szomorú. Az egykor szebb napokat megélt Origo nevű propaganda oldalon két fajta tartalom jelenik meg általában: nagy mellű nőkről szóló cikkek és képek, illetve ellenzéki politikusok válogatott hazugságokkal tarkított gyalázása. Mindez vélhetően a keresztényi értékrendek nevében.

Az Oscar-gálát követően is jöttek a színésznők melleivel és fenekeivel foglalkozó rendkívül színvonalas bejegyések, március 13-án megjelent egy galéria az Origo címlapján „Meztelen melleit mutogatta a gyönyörű színésznő az Oscar-gálán” címmel. A képeken Hunter Schafer, az Eufória fiatal színésznője szerepel, aki történetesen transznemű LMBTQ-aktivista is.

Szerencsére (és ezt természetesen ironizálva mondom) egy napon belül kapcsoltak az Origo szerkesztőségében, másnapra már módosították is a cikk címét „Meztelen melleit mutogatta az LMBTQ-aktivista színésznő az Oscar-gálán-ra”, hogy aztán pár órával később már „Nővé átoperált férfi mutogatta meztelen melleit az Oscar-gálán” címmel jelenlen meg az a cikk, amelyikben a képekre két nappal ezelőtt még vélhetően a kollektív szerkesztőség közösen izgult fel.

Így lesz gyönyörű színésznőből, LMBTQ-aktivista, majd nővé operált férfi.