A tengerentúlon élő világsztár állapotáról egyre aggasztóbb hírek érkeznek. Bruce Willisnél először afáziát, majd frontotemporális demenciát diagnosztizáltak az orvosok, és az állapota sajnos napról-napra romlik.

Az ismert amerikai filmsztár életéért hiába aggódik az egész világ, sajnos ma is egy nagyon rossz hír jött az akciófilmek főhőséről, Bruce Willisről. Állapota sajnos folyamatosan tovább romlik, a legújabb hírek éppen arról érkeztek, hogy már a saját édesanyját sem ismeri fel.

„Bruce anyja, Marlene nagyon aggódik. Néha abban sem biztos, hogy a fia felismeri őt. A viselkedése pedig egyre agresszívabb – nyilatkozta Wilfried Gliem, Bruce Willis rokona a filmsztár jelenlegi állapotáról.

Bruce Willist felesége ápolja.

Emma figyelemre méltó munkát végzett, megfelelő támogatást nyújtott Bruce-nak akkor, amikor a képességei megváltoztak. Olyan helyet, otthont és életet teremtett, amely továbbra is biztosítja neki azt, amire szüksége van a lehető legteljesebb élethez. Gratulálok Emmának és az egész családjuknak a nagyon-nagyon kemény munkájukhoz és elkötelezettségükhöz” – mondta a világsztár családjának helytállásáról egy demenciaspecialista.

Forrás: blikk.hu

Fotó: wikimedia.org