A baleset 2023. március 19-én 4 óra 30 perckor történt a 72106-os út 4-es kilométerszelvényénél, Ősi közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személyautó eddig ismeretlen körülmények között lesodródott az úttestről és felborult. A balesetben a gépjármű egyik utasa olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A katasztrófavédelem hivatalos oldalán annyi olvasható a baleset körülményeiről, hogy fának csapódott egy gépkocsi Várpalota és Ősi között, és a közlekedési baleset helyszínét a műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszon teljes szélességében lezárták.

Továbbá azt is írják, hogy: Fának csapódott egy személygépkocsi a Várpalota és Ősi közötti útszakaszon, Pétfürdő térségében. A baleset következtében a járműből egy ember kizuhant. A pétfürdői hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, valamint a társhatóságokkal közösen dolgoztak a helyszínen. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. – olvasható a katasztrofavedelem.hu oldalon.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, az úton a forgalom ismét zavartalanul halad.

Forrás: police.hu, katasztrofavedelem.hu

Fotó: Facebook/Delta Hírek