A tegnapi nagycenki futball mérkőzés második félideje csak 12 perce kezdődött el, amikor megtörtént a véletlenek sorozata, ami csak a szerencsének köszönhetően nem végződött tragédiával.

Ódor Ármint a baleset a Nagycenk SE –Répcementi SE megyei II. osztályú, nyugati csoport U19-es labdarúgó –mérkőzésen érte vasárnap.

A Répcementi SE játékosát az 56. percben találta el egy labda az arcán. A focista az őt ért ütéstől egyszerűen elvesztette az egyensúlyát, majd a földre esett olyan szerencsétlenül, hogy az esés közben véletlenül egy másik játékos térde is halántékon ütötte. Az ütések sorozatától a fiú mozdulatlanul terült el a pályán.

A játékoshoz azonnal mentőt hívtak, majd megérkezett a mentőhelikopter is, ami végül is kórházba szállította Ármint.

A Nagycenk SE közösségi oldalán azt az információt tette közzé egy órája, hogy „Ármin körülményekhez képest jobban van és mai nap valószínűleg haza engedik.”

„Sajnos, az elmúlt bajnoki forduló elsődlegesen nem a futballról szólt… Az U19-es bajnoki mérkőzés második félidejében egy vétlen ütközés után a vendégcsapat fiatal játékosa Ódor Ármin súlyos fejsérülést szenvedett. Az eset után azonnal látszott, hogy komoly sérülésről van szó, így azonnal hívtuk a segélyhívót és a helyszínen lévők a lehető legtöbbet megtették, hogy segítsenek Árminon. A kiérkező mentők és orvosok úgy döntöttek, hogy a legjobb megoldás a mentőhelikopter hívása. Azóta azt a hírt kaptuk, hogy Ármin a körülményekhez képest jobban van és mai nap valószínűleg haza engedik. Árminnak mihamarabbi felépülést és a legjobbakat kívánjuk!” – írja a Nagycenk SE a közösségi oldalán.

Fotó: kisalfold.hu/olvasói fotó