Hétvégén, árcius 31-én és április 1-jén országszerte majd félszáz étteremben ismét megrendezik a Bárány Napokat.

A tavalyi év nagy sikere miatt, ebben az évben is kétszer rendezik meg a Bárány Napokat, a következőre majd szeptember végén kerüls ro. A program résztvevő éttermek ilyenkor kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a vendégek igazi ínyenc élményt kapjanak a bárányhúsos ételek fogyasztásakor.

A kampány honlapjára látogatva az érdeklődők megtalálják az étteremlistát, ahol a jobbnál jobb bárányhúsból készült ételeket kínálják az éttermek a hétvégén. Baranya megyében idén is több étterem részt vesz a programban:

  • Bagoly Csárda, Mecseknádasd
  • a harkányi Dráva Hotel,
  • Laci te!, Pécs
  • Marica étterem, Szalánta
  • és a csarnótai Tenkes Csárda

A Bárány Napok egy kiváló lehetőség, hogy a fogyasztók megismerjék a bárányhúsból készült ételek széles kínálatát, és hogy a gasztronómiai élmény mellett az egészséges táplálkozás előnyeit is élvezhessék. Szeretnék a programokkal elérni a juh- és bárányhús fogyasztásának növelését azok körében, akik korábban nagyon ritkán vagy soha nem fogyasztottak ilyen terméket.