Április 15-én tavaszi nagytakarítás a Mecsekerdőnél, és most Te is csatlakozhatsz a Pécs-Újhegy erdőrészletének megtisztításához!

A Mecsekerdő Zrt. munkatársai minden erdőkedvelőt szeretettel várnak önkéntesként április 15-én 9:00 órai kezdettel a közös tavaszi nagytakarításra.

Az erdőrészlet takarításánál a szemét összegyűjtéséhez a Mecsekerdő biztosítja a szemetes zsákokat és a kesztyűket, és gondoskodik az összegyűjtött szemét elszállításáról is.

A Mecsekerdő Zrt. elindította a Pécs-Újheggyel határos Pécs 403/C erdőrészlet parkerdővé fejlesztését. A folyamat első lépéseként 2023. április 15-én 9:00 órai kezdettel a Mecsekerdő Zrt. és az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ közös Tavaszi nagytakarítás kampánya keretében szemétszedési akcióra kerül sor, mely a majdani parkerdő területének megtisztítását célozza.

A szombati nagytakarításkor a szemét összegyűjtéséhez a Mecsekerdő Zrt. biztosítja a szemetes zsákokat és a kesztyűket, valamint gondoskodik az összegyűjtött szemét elszállításáról is. Az eseményre várunk minden újhegyi lakost, valamint a környezet állapotára érzékeny érdeklődőt. Az összegyűlt hulladék depóhelyeinek a kijelölése a helyszínen fog megtörténni.

Önkéntesnek jelentkezni a kommunikacio@mecsekerdo.hu e-mail címen.

Forrás: mecsekerdo.hu