Anyák Napja előtti pénteken kiváló lehetőség nyílik majd a szebbnél szebb virágcsodák beszerzésére Pécsen, mert május 5-én ismét virág- és növényvásár a Kossuth téren a BIOKOM Nonprofit Kft. szervezésében. A szép fotó ne tévessze meg, a virág- és növényvásár a Kossuth téren lesz!

2023. május 5-én, pénteken 10 és 17 óra között Pécsett, a Kossuth téren az elmúlt években már megszokott módon, hagyományosan, az idén is kedvező áron lehet különféle örökzöldeket, mediterrán különlegességeket, évelő- és szezonnövényeket vásárolni a Kossuth téri virágvásárban.

A kínálatban lesznek ciprusok, liliomfák, fenyőkülönlegességek, valódi babérok, cédrusok, korallberkenyék, babérmeggyek, illatcserjék, fűszercserjék és sok más érdekesség, valamint nagy mennyiségben egynyári és évelő dísznövények. A hagyományoknak megfelelően a mediterrán jelleg mellett helyet kapnak a vásáron a fűszernövények is.

Tehát a helyszín: Pécs, Kossuth tér

Időpont: 2023. május 5, péntek 10:00-17:00 óra között a termelői piac mellett találják meg az érdeklődő vásárlók a BIOKOM virágvásárt.

Forrás: biokom.hu