Győzelemre vitték csapatukat a sereghajtó Kecskemét otthonában. Ezzel a négy mérkőzésből álló kihívás első állomását sikeresen teljesítette is a kozármislenyi csapat.

A hazaiak csak az első negyedórában tudtak valamelyest ellenállni, de valójában már ekkor is csak az volt a kérdés, hogy mekkora lesz a gólkülönbség.

Gyulay László csapatának három célja volt. Begyűjteni az újabb két pontot, megúszni sérülés nélkül a meccset, és lehetőséget adni a fiataloknak.

Mindhárom teljesült, így elégedetten térhettek haza Kecskemétről.

Jó volt látni, hogy a csapat minden tagja motivált és maximális koncentrációval áll a mérkőzéshez. Grosics, Kaáli-Nagy meglőtték első NBI/B-s akció góljaikat, míg Jarjabka Johanna személyében újoncot avattak, aki mindjárt három góllal hívta fel magára a figyelmet.

A mérkőzés utolsó szakaszában Wichmann – Imrei, Kaáli-Nagy, Halász/Fledrich, Tobak, Grosics, Jarjabka összeállításban is dominált a mislenyiek játéka.

A csapat ma már a következő feladatára koncentrál, ugyanis legközelebb, május 6-án, hazai pályán lépnek parkettára Brettnerék, ahol a Tempó SE lesz az ellenfelük.

Kecskeméti NKSE – Kozármisleny SE 15-39 (10-22) NBI/B – 26. Forduló Vezette: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

Kozármisleny KA: Pusztai (5/14), Szabó L. (9/13), Wichmann (4/6) – Grénus 1, Markovics 2, Brettner 6, Fledrich 2, Polics 5, Jarjabka 3, Halász 2, Lengyel 3, Grosics 4, Imrei 1, Kaáli-Nagy 2, Tobak 3, Szatmári 5

Edző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Gyúró: Kecskés Zsolt

A forduló további mérkőzései, és eredményei: Kispest NKK Eszterházy SC 31-29 OXXO Energy Orosházi NKC – Levendula Hotel Algyő 32-27 Vasas SC – Gárdony-Pázmánd NKK 29-22

Vasárnap játszák: Ferencvárosi TC U19 – PEAC DVSC Schaeffler U19 Szombathelyi KKA Komáromi VSE – Szent István SE

Forrás: mislenykezi.hu