A DiningGuide TOP100 éttermének listájára felkerülni igen nagy dicsőség. A 100 vendéglátóhely között tavaly olyanok kaptak helyet többek között, mint Rácz Jenő étterme, a Rumour, Budapest egyik legnépszerűbb helye, a Stand étterem, vagy Baranyában a Hosszú tányért. Az, hogy ebbe a listába egy 4 éve nyílt újpesti kisvendéglő is bekerül, szinte már csodának tekinthető. A Kami Kisvendéglő azonban nemcsak, hogy bekerült, hanem évek óta meg is tartja a helyét a listán, sőt, még minimálisan javulnak is.

Maga a vendéglő számolt be erről a hírről Facebook-oldalán. Azt írják, hogy az a megtiszteltetés ért őket, hogy a DiningGuide étteremkalauz idén is beválasztotta a kisvendéglőt a legjobb 100 magyar étterem közé. Hozzátették, hogy már 4 éve, hogy sikerült feltennünk Újpestet a gasztronómia térképére.

„Negyedik éve, nyitás óta Magyarország legjobb kisvendéglőjeként, egy helyet javítva a 60. helyen, és 2 pontot javítva a 100-ból 84 ponttal végeztek több mint 50.000 vendéglátó egység közül. Továbbá bekerültünk a 15 szerethető magyar étterem közé és a legjobb 11 vasárnapi ebédlőhely közt is ott vagyunk. Hatalmas köszönet illeti valamennyi dolgozónkat, akik segítettek bennünket az úton, a vendégeinket, akik hűségesen jöttek hozzánk, és mindenkit, csak egy kedves mondattal, megosztással, jó értékeléssel segített nekünk.”

Köszönjünk, hogy visszajártok hozzánk! Szeretettel várunk Benneteket Újpesten! – zárták bejegyzésüket.

Borítókép forrása: ujpestihirmondo.hu