A police.hu tegnap számolt be arról az emberölésről, amelynek nyomán a rendőrség haladéktalanul, nagy erőkkel megkezdte a nyomozást az ismeretlen elkövető mielőbbi azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

A rendőrségre 2023. június 1-jén délután érkezett bejelentés, mely szerint egy 80 éves, egyedül élő nőt nyíregyházi otthonában holtan találtak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat jelenleg is büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Az egyedülálló idős, 80 éves hölgy sérelmére elkövetett emberölés egy szörnyű gyilkosság, amely lázban tartja jelenleg Nyíregyházát. Az idős nő támadója valószínűleg szerdáról csütörtökre virradóra ölte meg a 80 éves asszonyt. Az egyébként csendes, de félreeső utca lakói megdöbbentek, amikor megtudták, hogy Margó néni már nem él. A kegyetlen módon megölt idős hölgy holttestét a lánya találta meg.
A kekvillogo.hu információi szerint a rendőrség még az elmúlt napokban olyan eszközöket keresett a helyszínen, amelyekkel a brutális bántalmazást elkövethette a tettes.
A 80 éves idős asszonyt a lánya nem elérni telefonon, ezért sietett az édesanyja házához, majd felfedezte anyukája vérbe fagyott holttestét. Haladéktalanul a helyszínre érkeztek a mentők is, de az idős néni életét már nem tudták megmenteni.
A családja és unokái szeretetében élő idős asszony lakásából az eddigi információk alapján úgy tudni, hogy nem tűnt el semmi, ezek alapján elképzelhető, hogy egy betörésnek induló cselekmény torkollott véres drámába.
A környéken élők másnap elmondták, hogy a szörnyű éjszakán körülbelül 30-40 percig nem volt áram. Talán az elkövető pontosan ezt akarta kihasználni a lopásra, és követte el szörnyűséges tettét.

Forrás: police.hu, kekvillogo.hu