Jelentősen javult Gálvölgyi János, közkedvelt színművész állapota, melyről egy interjúban beszélt az RTL, Fókusz című műsorában.

Mint arról korábban már beszámoltunk a művészt néhány hete életveszélyes állapotban szállították kórházba. Erről itt írtunk: https://bahir.hu/2023/05/10/sulyos-allapotban-szallitottak-intenziv-osztalyra-galvolgyi-janos/

Mivel a mentő sajnos hosszú időn át nem érkezett ki, így lányai szállították őt kórházba, ahol azonnali intenzív ellátásban részesült. „Hibásan mérlegelt a mentésirányító szerda délelőtt egy segélyhívás fogadásakor, ezt állapította meg a mentők belső vizsgálata” – írtuk meg korábban https://bahir.hu/2023/05/12/mentoszolgalat-hibasan-merlegelt-a-mentesiranyito-galvolgyi-janos-rosszullete-ugyeben/

Szerencsére azonban a színész a 75.születésnapját már családja körében tölthette. Erről, a kórházban töltött időről és az őt körülvevő szeretetről beszélt az RTL, Fókusz című műsorában. „Mióta megláttam azt a listát, meg azt a rengeteg embert, akik imádkoztak értem. Többféle vallásból imádkoztak értem és ismeretlen emberek Amerikától… Erre megint csak közhelyeket tudok mondani, meg voltam döbbenve és meg vagyok döbbenve.” – mondta a színész.

„Mióta megláttam azt a listát, meg azt a rengeteg embert, akik imádkoztak értem. Többféle vallásból imádkoztak értem és ismeretlen emberek Amerikától”

Ez úton is kívánunk teljes gyógyulást, kitűnő egészséget Gálvölgyi Jánosnak!