A szakadékba lökött egy 21 és egy 22 éves lányt egy 30 éves amerikai férfi a németországi Neuschwanstein mellett. Az egyik fiatal lány a zuhanás következtében szerzett sérülésébe az óta sajnos bele is halt – írja a Spiegel. A halálos sérülést okozó, lökdösődő férfit gyilkosság gyanújával őrizetbe is vették a hatóságok.

A telex.hu írásában arról is beszámolt, hogy a három amerikai turista szerda délután érkeztek meg a neuschwansteini kastélyhoz. A fiatal lányok és a férfi nem sokkal a közös kirándulásuk előtt ismerték meg egymást, A harminc éves férfi a fiatal lányokat egy kilátóponthoz vezette, ahol egyiküket, eddig nem tudni milyen okból, lelökte a szakadékba. A másik fiatal lány látva a lökdösődést, közbe szeretett volna avatkozni, mire a férfi egyszerűen őt is lelökte. A lezuhant fiatal lányok közül egyikük meghalt.

Az eddigi információk nagyon óvatosan fogalmaznak, de a hatóságok szexuális jellegű bűncselekményből indulnak ki. A neuschwansteini kastélynál szörnyű tettét elkövető férfit a támadás után nem sokkal a közelben kapták el, egyelőre további szemtanúkat keresnek az ügyhöz.

Forrás: telex.hu

Fotó: wikimedia.org

A bahir.hu oldalon vidámabb írásokat is olvashat a napi hírek között. Itt van például egy örömteli esemény: