A Blikk ma este számolt be a népszerű színész, Reviczky Gábor betegségének újabb fordulópontjáról. A közismert és népszerű színész márciusban nyilatkozott először a betegségéről a nyilvánosság előtt, hogy prosztatarákkal küzd. Az év elején azt is kijelentette, hogy a betegségével járó kemoterápiát nem akarja vállalni.

A Blikk írásában most arról számolt be, hogy a 74 éves Reviczky Gábor a napokban megváltoztatta álláspontját, korábbi álláspontján azért változtatott a színész, mert a legutóbbi PET CT vizsgálatán kiderült, hogy sajnos áttétek alakultak ki a szervezetében.

„Igaz, hogy nem akartam kemoterápiát, de akkor még nem tudtam, hogy áttétem van, többek között a csontjaimban… Ez a legutóbbi vizsgálaton derült ki. Beláttam, hogy muszáj vállalnom a kezelést, amiből hatot írtak ki. Ebből hármat már megkaptam, és a körülményekhez képest egész jól viseltem. Úgy tűnik, eredményes is, hiszen a prosztatámból már eltűntek a rákos sejtek. Bízom benne, hogy ez máshol is így lesz”

– mondta a lapnak Reviczky Gábor, aki hozzátette azt is, hogy a munkabírását még a kemoterápia sem befolyásolja, és a betegsége ellenére a mindennapjaiban a tőle megszokott, régi lendülettel tevékenykedik.

Fotó: vigszinhaz.hu