A 7300.hu mai hírek között számolt be arról, hogy az utóbbi időszakban több komlói lakost is megkerestek egy titokzatos telefonon közvélemény-kutatás címén a városban. A kérdező vagy kérdezők a helyi közéletről tudakozódnak, de azt egyelőre senki nem tudja, hogy kinek a megrendelésére.

Komlón a legutóbbi napokban egy rejtett számról már többeket is megkerestek telefonon, hogy aztán végül is kérdéseket tegyenek fel a komlói polgármesterrel, az esetleges vetélytársaival kapcsolatban, és arról, hogy látja a városi beruházásokat, és egyéb közéleti témát. A kérdések mindig Komlót érintő témákkal kapcsolatosak.

A 7300.hu információi alapján a rejtélyes közvélemény-kutató csak annyit közöl a megkeresettel, hogy a Call Express munkatársa, ő maga pedig egyáltalán nem mutatkozik be. Érdekes módon a hívott féltől megkérdezi, hogyan milyen néven nevezheti a telefonos beszélgetésük közben.

Ezt követően egy bevezető beszélgetésben aztán kérdéséket tesznek fel a megkeresett személy lakhelyével, nemével és korával kapcsolatban is.

További részleteket a titokzatos komlói közvélemény-kutatástól a 7300.hu oldalon vagy IDE kattintva olvashat.