A három halottat követelő vérfürdőről a twn.hu az elmúlt percekben osztotta meg a hírt, hogy a gyanú szerint az ausztriai Nickelsdorfban egy 33 éves férfi megölte a szüleit és a szörnyű tette után magával is végzett.

Az eddigi információk alapján annyi tudható, hogy a helyszínre kiérkező mentők még élve találták a szülőket, de sajnos az életüket már nem tudták megmenteni, a brutális tett helyszínén az életüket vesztették.

A szörnyű családi tragédia még szombaton reggel történt a Burgenlandban található Nickelsdorfban, vagyis Miklóshalmán.

A mentősök kiérkezésekor a szülők még éltek. A 67 éves férfi és az 59 éves nő még életben voltak amikor a mentősök megérkeztek, de később mindketten még a helyszínen meghaltak.

Az osztrák lap, az oe24.at hírének információjából az is kiderült, hogy a rendőrség jelenleg azt gyanítja, hogy a 33 éves férfi egy sörétes puskával követte el az öngyilkosságot. 

A szörnyű családi tragédiáról egy szemtanú bejelentéséből értesültek az osztrák hatóságok, aki reggel 8:37-kor jelezte a rendőrségnek, hogy lövéseket hallott a tragédia helyszínén. Majd a kertben egy férfit látott.

„A falu lakosságát sokkolta ez a szörnyű tett”. – mondta Nickelsdorf polgármestere, Gerhard Zapfl az APA hírügynökségnek.

Hozzétette: „Az itt élő emberek jól ismerték a családot, nem éltek feltűnő életet, így aztán semmi jel nem utalt arra, hogy ez megtörténhet” – írta beszámolójában az osztrák lap.