2023. augusztus 14-én, Berentén a reggeli órákban történt közlekedési balesetnél a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tűzoltói feszítővágó segítségével szabadították ki a jármű vezetőjét.

Villanyoszlopnak ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Berentén, az Esze Tamás utcában. A baleset következtében az oszlop kidőlt, a vezetékek belógnak a térbe. A jármű vezetője beszorult, a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével mentették ki, egy utast pedig kisegítettek a buszból. A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt. – írja honlapján a katasztrófavédelem.

A délután 3 órakor történt tűzesetnél, amely az M3-ason, Mogyoródnál történt, kigyulladt egy autóbusz, ahol a tűzoltó egységek már szerencsére eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy távolsági autóbusz az M3-as autópálya 18-as kilométerénél, Nyíregyháza felé, Mogyoródon. A járművön tizenkilenc ember utazott, mindenki le tudott szállni. – írja a katasztrófavédelem.

A gödöllői hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek utómunkálatokat végeznek a szerencsétlenség színhelyén.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Fotó: Facebook/baleset-info.hu