Ketten meghaltak a Vácon történt közlekedési tragédiában. Egy személygépkocsi sofőrje kezdett előzésbe 2023. augusztus 24-én éjfél előtt nem sokkal Vác, Dr. Csányi László körúton, amikor a manőver után lehaladt az útról és fának ütközött. A járműben egy helybéli 18 éves férfi és egy 16 éves lány utazott, a biztonsági övet egyikük sem használta, mindketten kirepültek az autóból és a helyszínen meghaltak. – olvasható a rendőrség honlapján.

Gyalogost gázoltak el az M1-es autópályán 2023. augusztus 25-én kora reggel. A jelenlegi adatok szerint a 96-os kilométerszelvényben egy gyalogos a Budapest felé vezető oldalról át akart jutni a szemközti pályatestre. A főváros felé vezető oldalon elgázolták, ezután a másik oldalon több jármű is áthajtott rajta. A rendőrök a helyszínelést megkezdték, a forgalom irányonként 1-1 sávon halad. 

Halálos kimenetelű baleset történt 2023. augusztus 25-én valamivel 5 óra előtt történt az M43-as autópálya 50-es kilométerszelvényében, Csanádpalota irányába, Kövegy közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy kamion a leálló sávban elütött egy gyalogost, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 

Forrás: police.hu