Korábban írtunk arról, hogy Bohár Dániel milyen választ adott – vagy inkább nem adott – amikor Bogos Csaba, a PécsiStop szerkesztője, Trombitás Kristóf náci karlendítéséről próbálta őt kérdezni. A baloldali portál újságírója ezúttal a Tranzit Fesztiválon próbálkozott közvetlenül Trombitás Kristóf megkérdezésével, ám most sem sikerült érdemi választ kicsikarnia.

Az ellenzéki média képviselői egyébként nehezen tudtak bejutni az eseményre, ugyanis a szervezők rendre elutasították a kérésüket, Bogos Csaba is csak Márki-Zay Péter közbenjárásával, kvázi az ő kísérőjeként, tudott csak bejutni.

A Megafon propagandistája először kedvesen fogadta Bogos Csabát, ám amikor megtudta, honnan van, hirtelen megváltozott a viselkedése. Először nem akart válaszolni a kérdéseire, majd később – más Megafonosok társaságában – azt javasolták neki, hogy „élvezd a Balatont, élvezd a Balatont, lesznek nagyon jó viták, kurva jó piák vannak, kurva jó kaják vannak, az életet egy picit próbáld meg élvezni”. Később röhögéssel reagáltak a kérdéseire, majd először egy biztonsági őrt, majd egy szervezőt hívtak rá, majd a arra próbálták „rávenni”, hogy a riport ne jelenlen meg és a további videózást is megtiltották neki.

Borítókép forrása: Pécsma.hu