Szerdán két alkalommal számoltak fel káreseményt a Baranya vármegyei tűzoltók – mindkétszer a mohácsi hivatásos egységekre volt szükség. – olvasható a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos honlapján.

 Kamionnal, majd személyautóval ütközött szerdán egy személyautó.

Személyautó ütközött össze egy teherautóval, majd átsodródott a szemközti sávba és ott frontálisan ütközött egy másik személygépkocsival tegnap reggel Babarc külterületén, az M6-os autópálya felhajtójánál. A balesetben hárman könnyű, egy ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A mentőszolgálat munkatársai helyszíni ellátást követően kórházba szállították őket. A mohácsi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták és áramtalanították a sérült járműveket. A forgalom rendőrségi irányítás mellett, félpályán haladhatott.

Kombájn gyulladt ki Székelyszabarnál a tarlón.

Kigyulladt egy mezőgazdasági gép tegnap délután Székelyszabar külterületén. A kombájn motortere égett, a tűz a tarlóra is átterjedt. A lángok oltását a jármű tulajdonosa kezdte meg egy porral oltó készülék segítségével, végül a mohácsi hivatásos tűzoltók oltották el vízsugarakkal. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

Forrás: baranya/katasztrofavedelem.hu