Mai nap is Európa-bajnoki selejtező-forduló van, azonban a magyar válogatott ezúttal pihenőnapon volt: így Csehországgal játszhattunk barátságos meccset. Vagy legalábbis barátságosnak tűnőt: a mérkőzésen ugyanis – főleg a vendégek részéről – sok durva belépő és kemény megmozdulás volt, ami parázzsá tette a hangulatot.

Az első 15 percben inkább a csehek letámadó játéka érvényesült, többször kerültek a kapunk közelébe, ám gólt nem tudtak szerezni. Ettől kezdve viszont folyamatosan kerültünk fölénybe a félidő során, sőt, Szalai Attila veszélyes lövésénél óriási kapusbravúrra volt szükség. A félidőben azonban 0-0-nál állt a kijelző.

A második félidő elején megint a csehek voltak aktívak, ám hét perc után lefagyott az arcukról a mosoly: Kerkez mértani pontosságú beadását Sallai szépen értékesítette. Ám az öröm nem tartott sokáig: Lang apró hibáját kihasználva Jurecka a 63. percben egyenlített. A továbbiakban gólt nem szereztek a csapatok, így ez maradt a végeredmény.

A csoportunk első tétmeccsén Montenegro fogadta Bulgáriát. A hazaiak az első félidőben vezetést szereztek, ám az 51. percben emberhátrányba kerültek. A bolgárok ezt kihasználva a 79. percben kiegyenlítettek, ám a 96. percben az emberhátrányba küzdő Montenegro megszerezte a győztes gólt. Ezzel már 8 ponttal állnak, és feljutottak a csoport második helyére, ám kérdés, meddig maradnak ott: A 7 ponttal rendelkező szerbek ugyanis 20.45-től játszanak Litvániában, ahol jó eséllyel pontot szereznek.