Nemrégiben írunk egy komoly sikerről, melyet a komlói Tegyünk Többet Baranyáért Egyesület (TTBE) versenyzője ért el Nyíregyházán. Imre Dóra Lejla (Mánfa) első helyezést ért el, így megszerezte a junior magyar bajnoki címet. Dóri mindössze 15 éves és alig egy éve űzi ezt a sportot, mégis győzni tudott a magasabb súlycsoportban is.

És arról is írtunk, hogy a Tegyünk Többet Baranyáért Egyesület (TTBE) hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozik, de helyzetük nem könnyű, hiszen folyamatos anyagi nehézségekkel küzdenek. Komoly probléma kifizetni a terem bérleti díját is, nem beszélve egyéb költségekről.

Erről tudomást szerzett Papp Attila „Füles” (a CS.Í.T. együttes énekese) aki úgy gondolta, hogy jótékonysági estet szervez Komlón a Zrínyi Klubban. És az est teljes bevételét felajánlja az egyesületnek!

„2023. Október 28-án Komlón a Zrínyi Klubban egy Rock estet tartok, s annak összes bevételét a csapatnak ajánlom fel. Gyere, mutasd meg, mennyire kék-Fehér a te szíved is. A belépő önkéntes, annyit adj, amennyit erre szánni tudsz, én minden Forintért, amivel támogatod a sportolókat hálás leszek.
A műsor legyen meglepetés, de ígérem nem fogsz csalódni!
Várlak szeretettel! FÜles, a Cs.Í.T és a Füles és Barátai zenekar énekese” írta a zenész közösségi oldalán.

A rendezvény október 28-án lesz, este 8 órai kezdettel. Minden érdeklődőt, segíteni akarót szeretettel várnak!