Koncz Zsuzsa szerepel a Meglepetés magazin friss számának a címlapján, a vele készül interjúban az énekesnő azokról a dolgokról beszél, amik miatt nem találja könnyűnek megőrizni a derűt.

Koncz Zsuzsa szerint már „kislányként is cserfes, kotnyeles gyerek voltam, mindenbe beleszóltam, kritizáltam mindent, jó nagy adag igazságérzet dolgozott bennem.” A jogi karra sem véletlenül jelentkezett, az igazságtalanságot nem tudta elviselni. Az egyetemet ugyan hamar otthagyta, „de mindvégig megmaradt bennem az igény arra, hogy a világban felmerülő ellentéteket, vitákat békésen, szabályozottan kell rendezni.”

Ezután az interjúban felsorolja azokat a dolgokat, amik kifejezetten zavarják:

„A klímakrízistől a női egyenjogúság megoldatlanságáig, az agresszív klímaaktivisták durva megnyilvánulásai vagy a félelmetesen dagadó menekültkérdés problémái, és persze, a keleti szomszédságban dúló háború a háborús bűnöket elkövető agresszorral. Nem könnyű ma megőrizni a derűt. Nekem az segít, hogy számomra fontos és értékes dolgokkal, jó emberekkel töltöm az időmet, és oda irányítom a figyelmem, ahol örömet találok.”

Koncz Zsuzsát emellett az influenszerek is kifejezetten idegesítik. „Elnézem az influenszerek tömegeit, akik abból élnek – és nem is rosszul –, hogy egész nap mutogatják a botrányokkal fűszerezett, sivár életüket. Hát, köszönöm, én ebből nem kérek, sem nézőként, sem szereplőként” – mondta.

Az énekesnő szerint az ő „szerződése” a közönségével nem erről szól, nem is használja a közösségi médiát. „Az internet nekem a tájékozódás eszköze, nem a pletykáé.”

Forrás: 168 Óra

Kép: Facebook