Ahogy egyre jobban fogynak a jegyek az Azahriah, vagyis Baukó Attila Spuskás Arénában tartandó koncertjére, a médián kívül a szakmából is egyre többen szólalnak meg a 21 éves fiatal énekes tehetségével kapcsolatban.

A „mi ez, ki ez, borzalom” kezdetű kommentekre válaszul egyre több támogató poszt lát napvilágot a magyar sztárvilágban.

Ma pedig a Quimby zenekar állt ki közösségi oldalán Azahriah mellett:

„Elképesztő ez a srác és figyelemreméltó az ő Z generációs self-made sikersztorija, amellyel új utakat tör magának a hazai könnyűzenében. Godspeed!” – olvasható a Quimby zenekar Facebook oldalán, akik Magyarország legnépszerűbb és legizgalmasabb alternatív rock bandájaként aposztrofálják magukat.

Az elmúlt napokban pedig Majka kelt Azahriah védelmére, mondván:

„ Egészen furcsa mit vált ki a magyar zenei közegből az, hogy egy 21 éves fiú telerakja a Puskás Arénát. Nagy eséllyel kétszer is… Interneten fröcsögő, levitézlett, sosemvolt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt hogy ez miért rossz, meg mit kéne máshogy.. Ráadásul van egy kis közeg egy pár megmondóemberrel az élen , akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül hogy ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák. Minden hangot ismernek a zongorán, de mégis az egész életük arról szólt , hogy próbálkoznak próbálkoznak , de valójában sosem tudtak maradandót alkotni, vagy népszerűbbek lenni mint egy bármely tehetségkutatós 9. helyezett, sőt!! Ha valaki ilyen sikert ér el, miert nem lehet csak annyit mondani , hogy gratulálok?? Arról vitatkoznak elvileg okos gondolkodó emberek, hogy miért szeret a közönség egy előadót, dalt, produkciót?! Ergo ízlésről..” – írja Facebook oldalán Majka.

Azahriah körül fellobbant sikerről, és a sikerrel járó feszültségről a bahir.hu is beszámolt korábbi írásában.