Ma ünnepli 35. születésnapját Stieber Zoltán, válogatott labdarúgó, az MTK játékosa. A labdarúgó Sárváron látta meg a napvilágot 1988. október 16-án.

1999-től egészen 2005-ig Magyarországon nevelkedett, majd Angliába igazolt, ahol előbb az Aston Villa játékosa, majd kölcsönben a Yeovil Town labdarúgója volt. 2009-ben országot váltott és Németországba, a Bundesliga 2-be igazolt. Először a TuS Koblenz-ben hívta fel magára a figyelmet, majd az Alemannia Aachen játékosaként szerzett nevet magának az országban. Ezek után felfigyelt rá az 1. FSV Mainz 05, ahol leginkább csak tartalék volt. 2012-ben visszaigazolt a másodosztályba a Greuther Fürth csapatába. 2014 nyarától ismét a Bundesligában szerepelt a Hamburg csapatával. 2016 januárjában a kevesebb játéklehetőség miatt kölcsönbe a másodosztályú 1. FC Nürnberghez került.

Ezután játszott még egy rövid időt a Kaiserslauternben, majd 2 évre Amerikába a DC Unitedhez szerződött. 2019-ben ért haza, ahol először a Zalaegerszegben, majd Újpesten szerepelt, jelenleg pedig az MTK-ban játszik.

A válogatottban 3 gólt szerzett, ám ebből kettő igazán emlékezetes volt: 2015 májusában az EB-selejtezők során Finnországban győztes gólt lőtt, majd az Európa-bajnokságon ő állította be a 2-0-s végeredményt a nyitómérkőzésen az osztrák csapat ellen.

Szerkesztőségünk nevében további sikeres éveket kívánunk neki!