Személyautó és motor ütközött Pécsett a péntek esti órákban. A közlekedési baleset a Bolgár közben történt, és ide vonultak ki a város hivatásos tűzoltói. – olvasható a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos oldalán.

Személyautó és motorkerékpár karambolozott Pécsett, a Bolgár közben. A pécsi hivatásos tűzoltók a műszaki mentés során áramtalanították az autót. A társegységek is a helyszínen dolgoztak. A baleset területén forgalmi akadályra kellett számítani. A balesetnél a motoros elé kanyarodott egy személygépkocsi október 20.-án este Pécsett. A motorost a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Szintén pénteken, a késő esti órában borult fel egy autó Pécs külterületén.

A közlekedési balesetet követően a tűzoltók kerekeire állították a járművet. A közlekedési balesetnél letért az úttestről, majd felborult a szántóföldön egy személygépkocsi Pécs külterületén, az Arányosi úton. A járműben egy ember utazott, ő saját erejéből ki tudott szállni. A pécsi hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentéshez, és kerekeire állították a járművet. Mentő is dolgozott a helyszínen.

Szintén a pénteki nap közlekedési krónikájához tartozik az a baranyai eset, amelyben kigyulladt egy autó a 66-os főúton, Mánfa térségében. – amelyről a bahir.hu is beszámolt.

A tűzesetnél a komlói hivatásos tűzoltók fojtották el a lángokat. Kigyulladt egy személygépkocsi a 66-os főút 9-es kilométerénél, Mánfánál. Teljes terjedelmében lángolt a jármű. A komlói hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Az egység teljes útlezárás mellett végezték az utómunkálatokat.

Forrás: baranya.kjatasztrofavedelem.hu

Fotó: Facebook/Bamosz Kft.