Elhunyt Matthew Perry kanadai-amerikai színész, aki az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozatban, Chandler Bing szerepében vált ismertté, sokunk által kedveltté és egyben híressé.

Az ötvennégy éves Matthew Perryre a Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá szombaton.

Matthew Perry haláláról azt írta a sajtó, hogy döbbenetes, de sajnos nem teljesen váratlan. Hiszen már hosszú évek óta ismert volt, hogy különböző drog- és alkohol függőséggel és az abból fakadó egészségügyi problémákkal küzdött, köszküdött.

Az egyik legutolsó és egyben legnagyobb lélegzetvételű interjújában optimistán nyilatkozott a jövőről, józan életmódjára koncentrált, önéletrajzi könyvét reklámozta.

A nem régen megjelent könyvében olvashattuk, hogy 49 évesen, két hétig kómában volt, miután a sok opioidtól gasztrointesztinális perforáció következett be. Fantasztikus humorát, kisfiús mosolyát, sallangmentes őszinteségét nagyon jól kihasználta többek közt a sorozatban is. Feledhetetlen alakításán sokan nőttünk föl vele és jóbarátaival.

Matthew Perry tegnap délután hunyt el Los Angeles-i otthonában. Halálának okát egyelőre még vizsgálják. A híres színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá. A Los Angeles Times és a tmz.com jelentése szerint is egy jakuzziban találtak rá az 54 éves színészre a Los Angeles-i otthonában. Az írásában még arról is tudósít, hogy az eddigi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot.

Matthew Perry 1969. augusztus 19-én született, Montrealban és Los Angelesben nőtt fel. Gyerekszínészként kezdte, de a nagy áttörést az jelentette számára, amikor beválogatták az 1994-ben indult Jóbarátok (Friends) című sorozatba, amelyben Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer és Matt LeBlanc volt a többi főszereplő. A Jóbarátok a 90-es évek legnépszerűbb tévésorozata volt, az utolsó adást az Egyesült Államokban 52,5 millió néző látta. Magyarországon is nagyon sok nézőt vonzott a népszerű sorozat a televíziók elé.

A mentőket vízbefulladáshoz riasztották. Matthew Parry 54 éves volt.