Ahogyan arról korábban írtunk, még 2023 szeptemberében a börgöndi repülőnapon az egyik gép tisztázatlan okokból meghibásodott és a földre zuhant. A repülőt vezető két pilóta elhunyt. A repülő egy négyfős család autója mellett zuhant le, melynek tagjai súlyos, részben maradandó égési sérüléseket szenvedtek, a családfő és a felesége pedig hosszabb időre keresőképtelenné vált.

A balesetben megsérült Denke család megsegítése céljából jótékonysági estet rendeznek december 7-én Karádon „Estély az Esélynek” címmel. Az est során olyan személyek is közreműködnek, mint a népszerű énekes, Korda György és felesége, Balázs Klári, a többek között a Barátok Közt sorozatból megismert kiváló színészek, R. Kárpáti Péter és Várkonyi András; a Budapesti Operettszínház kiváló előadója, Faragó András (Topi), valamint a 2017-es Dunakanyar Hangja Verseny győztese, az Árpád Színpad és az Üstökös Társulat tagja, dr. Dézsenyi Zsófi (a Pécsi Tudományegyetem egykori hallgatója). Az est házigazdája Győrfi Pál lesz.

Az estre a belépő 3.500 forint, melyet a család megsegítésére fordítanak. A jótékonysági gálaműsorra Jegyek elővételben is válthatók a Karádi Kodály Zoltán Művelődési Házban, közösségi színtérben (8676 Karád, Kossuth Lajos u. 8.) valamint emailben a karadimuvhaz@gmail.com címre jelezve.

Aki az eseményre nem tud elmenni, de szeretné támogatni a karádi Denke családot a 11773432-01282881-00000000 számlaszámra küldhet anyagi támogatás. A jelige: Sikerülni fog!