A Mohácsi Adventi Vásár 2023-ban a Mohácsi Kossuth Teátrum előtti ünnepi fénybe öltöztetett téren kerül megrendezésre december 3-án, 10-én, 17-én és 23-án.

Egész napos műsorfolyamokkal gondoskodnak a szervezők a Mohácsi Adventi Vásárra kilátogatók szórakoztatásáról. Országosan ismert előadók, valamint a baranyai térség elismert előadói szórakoztatják majd karácsonyig hétvégente a mohácsi advent közönségét gyermek-, ifjúsági-, családi-, és felnőtt programokkal.

Igazi ünnepi hangulatban telt Mohácson a 2023-as éve első adventi vasárnapja, ahol már délután kezdetét veszi a varázslatos Adventi Vásár. A Deák téren elhelyezett standokon forralt bor illata terjengett, miközben a finom kürtőskalácsok készültek és szebbnél szebb kézműves portékából válogathattak az idei mohácsi adventre kilátogatók.

A vasárnap délutáni kézműves vásári programok után este hat órai gyertyagyújtás és ünnepi gondolatok emelték a hangulatot.

A Schneider Lajos Alapfokú Művészeti Iskola énekes növendékei csodás műsorral szórakoztatták az ünnepre hangolódókat, majd az esti főműsorban Miller Zoltán és Vágó Bernadett káprázatos előadása zárta a napot.

A következő hétvégén sem kell otthon ülni és unatkozni Mohácson, mert változatos és színes programok csalogatják a Deák térre az ünnepre hangolódókat.

Néhány program az előttünk álló mohácsi hétvége Deák téri műsoraiból:

December 09-n, szombaton a Mohács Dél Fesztivál keretében 19 órakor Radics Gigi ad élő koncertet, 20:30 órakor a Parno Gaszt élő koncertjét tekinthetik meg, 22 órától pedig a Zora zenekar pezsdíti fel a hangulatot.

December 10-én, vasárnap 19 órakor Feke Pál koncert.