Rekreációs időtöltésre alkalmas többfunkciós közösségi hellyé alakították a komlói 48-as teret egy közelmúltban befejeződött beruházás keretében – közölte a mecseki város önkormányzata az MTI-vel.    

A helyhatóság közleményében azt írták, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán elnyert 124 millió forintos támogatással zajló beruházás keretében a 48-as teret és az azzal szomszédos Közösségek Háza közvetlen környezetét is újragondolta az önkormányzat.    

A fejlesztéssel a közösség igényeihez illeszkedő, több generáció számára alkalmas, megfelelő nagyságú és adottságú zöldfelületet, illetve nyílt közösségi teret alakítottak ki az infrastrukturális fejlesztések megvalósításával.    

Megépült egy rekortán burkolattal ellátott, modern és gazdagon felszerelt játszótér, egy ugyanilyen borítású kosárlabdapálya, új parkolók, járdák és bekötőutak jöttek létre, utcabútorokat helyeztek ki, térfigyelő kamerarendszert helyeztek üzembe és korszerűsítették a téren a közvilágítási rendszert is – közölték.

Forrás: mti.hu

Fotó: Hegedüs Tünde