A Dumaszínház tavaly novemberi születésnapjára készítette Bödőcs Tibor a videót, amiben egy reszelős hangú Tasnádi Péter-paródia is látható. A felvételen a magyar alvilág egyik jellegzetes figurájának öltözetéhez hasonló felsőben látható.

 Tasnádi Péter nem ismert magára a róla készített paródiában, és videóban üzent Bödőcs Tibornak. Azt mondta nem haragszik, amiért kifigurázta, de szívesen „felkészíti Tasnádiból”. Úgy gondolja ugyanis, hogy csak a hangja elmélyítésével, a ruhájával és a szobros háttérrel próbálta utánozni elég sikertelenül. Tasnádi azt állítja, hogy nem ismert magára a videóban.

Azóta újabb felvétel került fel a videó megosztó portálra, melyben Tasnádi elmondja, hogy senkit sem akart megsérteni, főleg nem Bödőcs Tibort. Elszomorítónak és elgondolkodtatónak tartja a hozzászólásokat, megnézte, hogy kik azok akik ezeket írták. Szerinte ezek nem a „tipikus prolik, ők az úgynevezett balliberális értelmiségiek, akik azt hiszik magukról, hogy ők a világ legokosabb emberei. És megengedhetik maguknak azt, hogy ilyen megalázó, gusztustalan hozzászólásokat írjanak.” Azt mondta csodálkozik azon, hogy nem háborodnak fel azon, ahogyan Bödőcs Tibor beszél. Szerinte tragédia, hogy mennyit káromkodik és hogy minden kollégájáról csak rosszat tudott mondani. És hogy nem tudta ki a Bödőcs Tibor és nem szereti ezeket a humoristákat, mert nem tud nevetni rajtuk.