Ma délelőtt a Delta Hírek a közösségi oldalán tette közzé azt az információját, hogy különös tragédia rázta meg Várpalotán a helyieket, amikor egy helyi nő holttestét fedezték fel egy belvárosi étterem mögött.  – olvasható a bejegyzésben.

Az egyelőre rejtélyes körülmények között elhunyt nőre, egy kutyát sétáltató nő bukkant ma a kora reggeli órákban Várpalotán.

A holttestet megtaláló szemtanú, aki Delta Híreknek nyilatkozott a megrázó esetről, elmondta, hogy a megszokott reggeli sétája során a kutyájával lefelé haladt a lépcsőn, hirtelen a holttesten majdnem keresztülesett.

A várpalotai tragédiában szerencsétlenül járt nő félig a járdán, félig a kocsi alatt feküdt – mondta a kutyás szemtanú.

Ezután fedezte fel, hogy az elhunyt kezei a feje mellett helyezkedtek el, egyik cipője pedig mellette volt, a kabátja viszont nem volt rajta, de később azt is megtalálták a holttest mellett.

Mivel a szemtanú csak egy rövid sétára indult, ezért nem volt nála a mobiltelefonja, így a közelben tartózkodó két személytől kért segítséget, akik végül értesítették a hatóságokat.

A bejelentő elmondása szerint a tragédia helyszínére kiérkező rendőrök azonnal megkezdték a helyszínelést, és bár a pontos részletek még nem ismertek, a helyiek arról suttognak, hogy szerintük valószínű, hogy az egyedül élő, 44 év körüli, szőke nő a lépcsőn eshetett le és hűlhetett ki az éjszaka folyamán.

A Delta Hírek megkereste az esettel kapcsolatban a rendőrséget és 2024.01.20. 10:12 időpontban frissítették is az oldalon az információkat, amelyben közölték, hogy:  Csepely Balázs rendőrségi szóvivő elmondta, a Veszprém Vármegyei Rendőr-Főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja haláleset körülményeit.