Majka, az R-Go, Kowalsky meg a Vega és a Beatrice is érkezik idén Siklósra. A térség legfőbb programjait hétfő délelőtt térségi közös sajtótájékoztatón jelentették be. – olvasható a Siklósi Hírek mai írásában.

A siklósi programok első nagy rendezvénye az április 12-én és 13-án megrendezésre kerülő Városnapok lesz, amikor pénteken Majka és az R-Go, szombaton Sipos F. Tamás és Kozsó  lép a jól bevált helyen felállításra kerülő színpadra – jelentette be Riegl Gábor.

Siklós polgármestere hozzátette, a tavaly év végén egyeztetett rendezvények sora a harmadik Városnapokon túl a Várfesztivált is tartalmazza számos, a településeket összekötő aktív turisztikai rendezvény mellett.

A Várfesztiválra augusztus 9. és 11. között kerül sor, a fő fellépő Kowalsky meg a Vega és a  Beatrice kapott helyet ismertette Riegl Gábor.

Harkány éves rendezvénynaptára is izgalmas programokat rejt. A fürdővárosban ismét két fesztivált tartanak, melyek ideje július 19-21. és augusztus 23-25. lesznek. Mindkettőnek a fürdő ad otthont, a fellépőket nem jelentette be Baksai Endre Tamás. Harkány polgármestere kiemelte, a Tavaszköszöntővel, a Gasztrofesztivállal vagy az október végi Lecsópárbajjal több kisebb programot is tartanak, mint például a tematikus éjszakai fürdőzések.

A programok sora Villányban idén is a megszokott tematika szerint folytatódik, olyan fellépőkkel, mint például a Neoton, Valmar, Wellhello, Lofti Begi, Pápai Joci, Korda Gyuri, vagy a Follow the Flow, valamint egy újabb Majka koncert mellett. Egy további fellépő nevét nem árulta el Mayer István, Villány polgármestere.

Forrás: Siklósi Hírek