A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 17 éves lány eltűnése kapcsán. – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívása.

A 17 éves pécsi lány január 22-én dél körül ment el otthonról, azóta nem adott életjelet magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A lány körülbelül 150-160 cm magas, normál testalkatú, szeme zöldes, haja hosszú, derékig érő, barna.

Különös ismertetőjele, hogy felső ajkának jobb oldalán – egy korábbi piercing helyén – lyuk látható, valamint a szája alatti részen egy kisméretű anyajegy található.

Utolsó ismert ruházata: fehér mellény, szürke, hosszúujjú felső „LOVE” felirattal, kék farmernadrág, fekete, magassarkú csizma.

Lakatos Anasztázia a police.hu által közzétett fotón

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon!

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 02010-157/94/2024. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Lakatos Anasztázia ügyében.

Forrás: police.hu

A bahir.hu oldalán naponta talál friss információkat.