Várkonyi Andrea, a ma napvilágot látott interjúban azt mondta, a mindennapok szintjén szerinte nem sokat változott az élete, azt kivéve, hogy „egy fantasztikus házasságban él” „Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataiban nem volt példa” – emeli ki a Várkonyi Andreával készült írásból a telex.hu..

A Story magazinnak adott egy legújabb interjút a házasságáról Várkonyi Andrea, miközben azt mondta, hogy állítása szerint általában nem szokott a kapcsolatáról beszélni, de nemrég a Blikk-kel kivételt tett, és elmondta, hogy temérdek gyönyörű rózsát kapott Mészáros Lőrinctől a második házassági évfordulójukon. Aztán a Story Magazinnal tett újabb kivételt, amelyben a 24.hu cikke szerint többek közt arról is beszélt, hogy nem az anyagiak miatt változtak meg a mindennapjai, hanem azért, mert egy fantasztikus házasságban él.

Az újság mai, csütörtökön megjelenő számában olvashatnak interjút Várkonyi Andreával amelyben az ex-tévés arról beszél, hogy valójában senki sem ismeri őket, ő pedig tudja, hogy nemigen változott az elmúlt években.

Várkonyi Andrea szerint tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe került, de mindig is voltak tévés munkái, reklámszerződései, pszichológusként is dolgozott, szóval korábban sem élt rosszul, és a mindennapok szintjén ezen a téren nem is változott az élete.

A bahir.hu oldalon komoly közéleti témákat is talál nap, mint nap.