A Rejtélyek Pincéje az elmúlt időszakban többször hirdette, hogy megújult party szobával várják az érdeklődőket, akik születésnapot vagy bármilyen más fontos eseményt szeretnének ünnepelni. Sőt, múlt szombaton egy ingyenes megtekintő napot is tartottak, ahol mindenféle játékot ki lehetett próbálni. Úgy döntöttem, be is nézek kicsit, hogy mi változott.

A korábbi szobához képest a területe jelentősen megnőtt. Picit az eddigi szoba mérete is nagyobb lett, e mellett még egy kisebb szobában két új játék is elhelyezésre került. Egyébként szerintem ez a szoba legizgalmasabb része, ugyanis mind az Activity, mind a Twister saját készítésű, nem a hagyományos társasokból van. Az Activityhez a nagyméretű dobókocka és homokóra nagyon hangulatos, a Twisternél a pörgentyű esetében elgondolkodnék egy kis lassításon, mert amikor rendesen megpörgettem, majdnem egy percig forgott 🙂 . De ezt leszámítva mindkét játék fantasztikus.

A másik szobában egy csocsóasztal, egy dartstábla, valamint az asztalok, a társasjátékok és a Karaoke-szett található. Ezek hagyományos elemek, nincs bennük semmi extra, de hangulatosak így együtt. A Darts elektromos, így kis eséllyel okoz bárkinek sérülést, a csocsó is igényes, és társasokból is elég széles repertoár áll rendelkezésre. Jó, nyilván nem annyi, mint ott, ahol ez a profil, de azért a hely befogadóképességéhez viszonyítva teljesen rendben van. Mindezek mellett van a helyen hűtő és mikró, így bármilyen étel és ital behozható.

Összességében szerintem hangulatosra és remekül szórakoztatóra sikerült ez a szoba. Aki szeretné valamikor kibérelni – akár magában, akár egy szabaduló szobázással összekötve – az itt találhatja meg az árakat.