Jenna Ortega nagyon is tisztában volt azzal, hogy mit akar csinálni a Csábító leckék (Miller’s Girl) című film 18 pluszos jelenetében – állítja a produkció intimitáskoordinátora, aki szerint a Wednesdayből ismert 21 éves színésznő minden támogatást megkapott a forgatás alatt. A film egy 18 éves diák és egy tanára viszonyát mutatja be meglehetősen fesztelenül.

A HVG cikke szerint ugyanakkor rengeteg kommentelő felháborodott a filmbeli jeleneteken, hiszen a tanárt alakító Martin Freeman 52 éves, tehát több mint 30 éves korkülönbség van az intim jelenet színészei között a való életben is. A Daily Mail cikke alapján számos néző érezte kényelmetlenül magát a jelenetek megtekintése közben és sokan undorítónak titulálták.

A film intimitáskoordinátora a Daily Mailnek azt mondta, Jenna Ortega részt vett a szexjelenetet érintő döntésekben, és állítása szerint a forgatás során egyetlen ponton sem lépték át a határokat. „Az én munkám része az is, hogy támogassam a döntéseit. Alkalmazkodom a színészeim komfortérzetéhez, különösen egy ilyen produkcióban, ahol nagy a korkülönbség a színészek között” – magyarázta Kristina Arjona, aki a színészekkel átbeszélte, hogy mennyire lesznek meztelenek a jelenetben, és azt is, hogy milyen szimulált mozdulatokat fognak végezni, illetve gondoskodtak arról is, hogy a megfelelő távolságot meg tudják tartani.

Mint Arjona elmondta, ezeket az információkat a színészek 48 órával a jelenetek felvétele előtt írásban is megkapták, és megvolt a lehetőségük arra, hogy akár a forgatás napján is meggondolják magukat, ha mégis úgy döntenének, hogy nem akarnak részt venni a jelenet bármelyik részében. E mellett a nézők egy része is azt gondolta, hogy ez teljesen belefér egy erotikus filmdrámában.