„Mi van, bazmeg, gyere ki” – kiabálja a 444 által megosztott videón Cseuz Zsolt Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere egy helyi vállalkozó , Kiss Ferenc társaságában. A két férfi láthatóan a nem szomjasak táborát erősítette már ekkor, ahogyan az is kivehető, hogy a kocsma kapuját épp azért lakatolták le, hogy azok ketten ne tudjanak bemenni. Ők meg azért megpróbálnak mégis bejutni, rugdossák a kaput és közben válogatott szitkokkal gyaláznak valakit.

A videón sajnos a konfliktus, ami miatt az érintetteknek el kellett hagyni a kocsmát, nincs rajta, ám vélelmezhetően ittas viselkedésük miatt kerülhetett erre sor.

A HVG szerint az ügyben garázdaság és könnyű testi sértés miatt feljelentés született.

Azt nem tudni, hogy Cseuz politikai pályájára milyen hatással lesz ez a közjáték, mivel a Facebook-oldalán semmi nyoma az incidensnek, nem úgy, mint Kiss Ferenc esetében, aki előbb elnézést kért azért ha megbántott volna valakit a Barcza borozóban, majd egy újabb bejegyzésében pedig azt írta, hogy az idén kapott gazdasági díját és az azzal járó jutalmat visszaszolgáltatta az önkormányzatnak.