A rendőrök elfogták azt a 29 éves férfit, aki tárolókat és gépkocsikat tört fel Komlón. – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye.

A komlói nyomozók 2024. február 29-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves helyi férfit.

Azzal gyanúsítják, hogy január utolsó hetében az egyik komlói társasház tárolóját feltörte, majd horgászfelszereléseket, autórádiót és cipőket lopott. Ezután bement a szomszéd tárolóba is, ahonnan többek között egy kerékpárt és egy szerszámos táskát vitt el. A férfi a zsákmánya egy részét ezután elrejtette egy másik, közeli tárolóban.

Felmerült a gyanúja arra is, hogy az illetőnek két gépkocsi feltöréséhez is köze lehet, amelyek február végén történtek Komlón. A parkoló autók zárját felfeszítette, majd egy transzmittert, és egy szerszámgépet emelt el, de a gépkocsik papírjait is magával vitte.

Kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését, többrendbeli lopás miatt nyomoz ellene a Komlói Rendőrkapitányság. A nyomozók az eltulajdonított tárgyak nagy részét megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Forrás: police.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál baranyai, komlói híreket, információkat.