A Blikk nemrégiben arról számolt be, hogy Varga Judit egy társaságban töltötte az időt Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével. Windisch Lászlót és Varga Juditot a W Budapest ötcsillagos szálloda bárjában fényképezte le a 444 egy olvasója. A férfi és Varga Judit kéz a kézben társalogtak egy társaságban.

A negyvenhárom esztendős egykori tárcavezető negyvenhat éves hódolója ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, ám jelenleg ő az ország legjobban kereső állami tisztviselője. A fizetése jelenleg megközelíti a bruttó 6,2 millió forintot, ám ez idén tovább emelkedik, hiszen a bérét mindig az előző évi átlagkereset tizenkétszeresében határozzák meg. Nemrégiben ugyanakkor az ellenzéki támadások kereszttüzébe került ő is, amikor arra a kérdésre, hogy a CÖF és a Megafon esetén miért nem merült fel a tiltott pártfinanszírozás, azt a választ adta, hogy azért, mert érintett szervek letagadták a kormánnyal való együttműködés.

Varga Judit korábban elvált férjétől, Magyar Pétertől, aki mostanában arról ismert, hogy minden eddiginél kritikusabb hangú posztokban ostorozza a kormányt. Magyar a volt felesége visszavonulásakor kiállt Varga mellett.

A Blikk megkérdezte az épp pártalapításon dolgozó Magyar Pétert, mit szól a most megjelent fotóhoz, melyen volt felesége és az ÁSZ elnöke látható, tudott-e esetleg a kapcsolatukról. Azt a választ adta, hogy tud róla, ez már régi sztori.