Esélye sem volt megállítani a szerelvényt annak a mozdonyvezetőnek, akinek szerelvénye elgázolta az anyukát és a nyolcéves kislányát. A balesetben mindketten szörnyethaltak. A szörnyű családi tragédia helyszínének közelében egy babakocsit is találtak a baleset után. – írja az atv.hu

Gyászol Bendekfalu, ahol egy szlovák nő a 8 éves kislányával a vonat elé vetette magát. A Bors azt írja, hogy a vonat már közeledett a liptószentmiklósi állomáshoz szombaton, de előtte még elhaladt Benedekfalu község mellett, ahol a tragédia történt. 

Marián Gejdos, a tűzoltók bevetési parancsnoka a Joj TV-nek azt nyilatkozta, hogy elsőként a tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol viszont sajnos már nem volt mit tenni, ugyanis mindkét áldozat azonnal szörnyethalt. A tűzoltóparancsnok elmondta még azt is, hogy a tragédia helyszínének közelében találtak egy babakocsit is. 

Egyelőre nem tudni arról semmi biztosat, hogy a szerencsétlen asszony miért is állt ki a kislányával együtt a sínekre. Kiderült viszont már a tragédia családi hátteréről, hogy a 8 éves kislány a születésétől fogva beteg volt. Az információk arról is szólnak, hogy az anyának még van két másik gyereke is. 

A település polgármestere a szörnyű tragédia után azt mondta, hogy egy normális élő családról van szó, az anyukát pedig mindig egy áldozatkész embernek ismerték, aki nap, mint nap sokat tett a gyermekeiért. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott a szörnyűséges esettel kapcsolatban.

A Szlovák Vasúttársaság szóvivője elmondta, hogy a gázolásban érintett vonaton utazók közül nem sérült meg senki. 

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss közéleti híreket, információkat.