Nemcsek Gréta egyéniben és párosban is megnyerte a spanyol U16-is nemzetközi versenyt a hétvégén. – olvasható a bejegyzés a sikerről a Hungarian Tenis oldalon, a Magyar Tenisz Szövetség hivatalos Facebook felületén.

Európa Bajnok-győztes magyar játékosunk a barcelonai Emilio Sanchez Akadémián megrendezett salakpályás versenyen 3. kiemeltként nem vesztett szettet, a döntőben ma 6:3 6:4-re verte az ukrán Koziart és ezzel duplázni tudott, hiszen egy nappal korábban a lengyel Sybickával a páros győztesnek járó trófeát is a magasba emelhette.

A Vasas SC játékosa ezzel idén először nyert versenyt a Tennis Europe Junior Touron, de nem ez az első sikere, hiszen korábban egy ITF junior sikert már elkönyvelhetett a 15 éves magyar.

Kettős győzelmet aratott a hétvégén Spanyolországban Nemcsek Gréta. A Vasas SC fiatal teniszezője egyesben és párosban egyaránt szettveszteség nélkül nyerte a Tennis Europe 2-es kategóriás U16-os tornáját. A siker minden bizonnyal nagy lendületet adhat neki az éppen kezdődő szabadtéri salakos szezonhoz.

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál nap, mint nap sporthíreket a magyar versenyzők sikereiről, elért eredményeikről.