A Kozármisleny Kézilabda Akadémia csapata úgy gondolja, hogy kötelességük segíteni a bajbajutottakon, amennyiben erre lehetőségük is nyílik! – olvasható a baranyai csapat hivatalos oldalán, a meslenykezi.hu hírei között.

Most meg is ragadták a lehetőséget! Ezért a csapat most a Győri Audi ETO KC összes játékosa által aláírt Stine Oftedal nevével ellátott mezt bocsátja licitre. Licitálni 2024. március 26. kedd 12 óráig lehet!

A mislenyi kézilabdások most arra kérik a szurkolóikat, és a sportot szeretőket, hogy aki megteheti, hogy most önzetlenül ajánlják fel a segítségüket egy négy éves kisfiúnak, aki súlyos betegséggel küzd, és egy szerencsés licitáló jutalmul a Győri Audi ETO KC összes játékosa által aláírt mezt vihet haza.

Jótékonysági licit az NM Izmok Gyógyulásáért Alapítvány részére!

LICITÁLJ, HOGY SEGÍTHESS!

A licit szabályai:

A tárgy kikiáltási ára: 35.000,- Ft

Licitlépcső: minimum 5.000,- Ft

Licitálni a Kozármisleny SE eredeti Facebook posztja alatti kommentek között lehet! Kérés, hogy ne a mások által megosztott poszt alatt licitáljanak, mert a máshol közzétett licitet nem tudják figyelembe venni!

A nyertes – amennyiben részt vesz – a Kozármisleny KA – Győri Audi ETO KC NBI-es mérkőzésen (2024.03.27. Szerda, 18:00), úgy a félidőben veheti át a mezt!

A licit zárása: 2024.03.26. 12:00

A nyertes licitáló a nyereményt a bank által kiállított átutalási igazolással veheti át!

Jó licitálást! Hajrá Misleny! Hajrá Sportközösség! Hajrá Marci!

A Kozármisleny Kézilabda Akadémia Marci édesanyját kérte, hogy mondjon pár szót arról, hogy pontosan milyen betegséggel is küzd a négy éves kisfiú. Nemes-Gyémánt Marianna, Marci édesanyja: “A négy éves kisfiamnál Nemes Marcinál lassan három éve diagnosztizáltak Duchenne-féle izomdystorphiát (DMD), ami egy ritka genetikai betegség. A prognózis szerint a disztrofin gén hiánya miatt Marci izmai körülbelül tíz éves korára annyira elgyengülnek, hogy tolószékbe kerül, ezt követően fokozatosan elveszíti minden mozgásképességét, lélegeztetésre lesz szüksége, míg végül a húszas éveiben a szívizmai elgyengülnek és megállnak. Tavaly az USA-ban engedélyeztek egy vírus alapú géntranszfer terápiát, ami rövidesen eljut az Európai Unióba is. Az Elevidys nevű gyógyszer jelenleg a világ második legdrágább gyógyszere (több mint egymilliárd forintnyi dollár). Ez az egyetlen lehetőségünk a gyógyulásra, ezért hoztuk létre az NM Izmok Gyógyulásáért Alapítványt, amelynek számláján pénzt gyűjtünk, hogy az Európai Gyógyszerügynökség engedélyét követően Marci is minél előbb megkaphassa ezt a terápiát. Szükségünk van az összefogásra, mert hiszünk a gyógyulásban.” 

Forrás: mislenykezi.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál baranyai híreket, információkat.