Még 24 óra sem telt el Marozsán meglepetésszerű győzelme óta, máris újabb ellenféllel kellett szembenéznie. Ezúttal egy papíron könnyebb ellenféllel, a világranglista 45. helyén álló ausztrál Alexei Popyrinnal kellett szembenéznie. Ugyanakkor a meccs esélyese így is az ausztrált versenyző volt, mert 12 hellyel a magyar versenyző előtt szerepel a ranglistán.

A mérkőzés első játszmájában a versenyzők stabilan hozták a maguk adogatásait, egészen 5-5-ig. Utána viszont Marozsán a saját adogató játékában 0-40-re állt. Ám nem csak egyenlített, de végül hozta a saját adogatását, majd az ellenfelét is hozta, és 7-5-re megnyerte a játszmát. A második játszmának az elején volt a brék: Marozsán 4-1-re elment, majd onnan mindkét játékos stabilan hozta az adogatását. Így végül 7-5, 6-3-as összesítésben a magyar versenyző nyert.

Marozsán következő ellenfele egy másik ausztrál versenyző, a világranglista 10. helyén álló Alex De Minaur, illetve a világranglista 25. helyén álló német Jan-Lennard Struff mérkőzésének győztese lesz.