Hétfő éjszaka a demecseri házukban egy hangos szóváltást követő dulakodás közben az asszony halálra szúrta az ötvenes éveiben járó férjét. A két kisgyermeket nevelő házaspár viharos veszekedésének az asszony halálos késszúrása vetett véget. Az ötvenéves férfi a helyszínen az életét vesztette.

A család Budapestről mindössze pár hete költözött vissza a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Demecserbe. A frissmedia.hu információi szerint a férfi egyéni vállalkozó volt, és az egyik szomszéd beszámolója szerint egészen jól mehetett a férj vállalkozása, hiszen folyamatosan márkás ruhákban jártak. Ezt mutatta az a tény is, hogy a helyszínelés ideje alatt is egy full extrás Mercedes állt a házaspár ingatlanja előtt.

A házaspár egy másik szomszédjának elmondása szerint a pár otthonából rendszeresen hallatszott kiabálás, veszekedés. Ilyenkor az asszony gyakran sikítozott, jajgatott – árulta el a szomszéd.

A halálos szurkálás közelében élők hétfőn éjszaka arra ébredtek, hogy feltűnően sok autó érkezett az utcájukba. A jövés-menésre, és a hangos beszélgetésre az utcában élők azonnal felfigyeltek. Ekkor már az áldozat egyik rokona meg is kérte a szomszédot, hogy a két kisgyermeket vigye át hozzájuk, mert a házban nagy baj történt.

Valószínűleg a gyerekek is látták, ahogy az édesapjuk az életéért küzdött az utolsó perceiben. A szörnyű eset óta állítólag némák, és nem szólnak senkihez egy szót sem.

Igaz, ők még valószínűleg nem is tudják, hogy édesapjukat akkor látták utoljára élve. Az édesanya pedig jelenleg is bűnügyi őrizetben van. A frissmedia.hu úgy tudja, hogy az asszony jogos önvédelemre hivatkozik.

A rendőrség igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja az esetet. A frissmedia.hu információja szerint a rendőrség halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást a 38 éves nővel szemben.

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss híreket információkat Baranyán túlról is.