A bahir.hu is megírta ma reggel, hogy ma indult a választási kampány Magyarországon, és mától kapták meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.  

A ma indult kampány az előre sejthető kiélezett helyzeteket hoz a jelöltek és a kampányban szereplők között, és máris megjött az első hír az egymásnak feszülésről.   

Nem fogott kezet Magyar Péterrel Hidvéghi Balázs, Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke, mikor a Tisza Párt jelöltje odament hozzá, és sok sikert kívánt neki. – írja a telex.hu.

Magyar Péter és Szentkirályi Alexandra is már a mai szombaton megkezdte gyűjteni az aláírásokat az önkormányzati választás kampányának nyitó napján, mégpedig mindketten a Széll Kálmán téren.

A telex.hu helyszíni tudósítója szerint Magyar Péter odament sok sikert kívánni Szentkirályi Alexandrának. Miközben azt mondta a budapesti főpolgármester-jelöltnek, hogy: : „Esetleg a gyurcsányozáson kívül valami konkrét programot adjatok Budapestnek”.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje sem volt rest, és mikor viszonozta a kézfogást, megjegyezte: „Én az orbánozás abbahagyását javaslom neked”.

Magyar ezután mosolyogva fordult kezet rázni Hidvéghi Balázs kampányfőnök felé is, aki azonban már nem is fogadta a kézfogást, hanem csak annyit mondott, hogy minden jót kíván, de ő nem szeretne kezet fogni.

„Becstelen emberrel nem fogok kezet” – indokolta meg az elutasítást Hidvéghi a történtek után a Telexnek, hogy miért is utasította el Magyar Péter kézfogását.

Ötven nap van hátra a június 9-ei önkormányzati választásig. A következő hetekre várhatóan, már minden a kampányról fog majd szólni. Készüljünk föl, hogy az országot el fogják lepni a plakátok, és a jelöltek, pártok minden eszközt megragadnak, hogy rávegyék a választókat: csakis rájuk szavazzanak. Budapesten még több kérdés is még mindig a levegőben lóg, hogy: vajon visszaléptetik az utolsó pillanatban Szentkirályi Alexandrát, vajon előkerülhetnek újabb szexvideók 2019-hez hasonlóan, vajon mennyire komolyodik meg a Kutyapárt, …?

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss közéleti híreket, információkat.