Még tart a 2023/2024-es színházi évad, de a Pécsi Nemzeti Színház vezetése már készen áll a jövő évad tervével, és ezt 2024. április 26-án 18.00 órakor ünnepélyes keretek között ki is hirdeti Lipics Zsolt, a színház igazgatója. – olvasható a színház közösségi oldalán.

A nyilvános eseményre a már hagyományos és nagyon népszerű ingyenes Erkélykoncert keretében várják a pécsi Színház térre a színházat szerető, színházba járó és érdeklődő közönséget.

A 2024/2025-ös évad műsorának ismertetése előtt a Pécsi Nemzeti Színház színművészei és énekművészei szórakoztatják a közönséget ismerős slágerekkel, a repertoáron szereplő zenés előadások dalaival.

A Színház téri INGYENES erkélykoncertet követően 2024. április 29-től indul a jövő évadra szóló bérletek árusítása, a régi bérleteseknek pedig módjuk lesz bérletük megújítására akár online vagy személyesen is, a megszokott augusztus végi időpont helyett már április végétől.

Részletekért látogasson el a Pécsi Nemzeti Színház honlapjára: www.pnsz.hu

Jó tudni arról a lehetőségről is, hogy amennyiben a Pécs-Pogány Repülőtér utasa, akkor a Pécsi Nemzeti Színház jegypénztárában a repülőjegyével 20% kedvezményt vehet igénybe a színház jegyáraiból.

A nemrégiben ismét megnyílt a személyi utasforgalom számára a Pécs-Pogány Repülőtér (PEV). A Pécsi Nemzeti Színház igazgatója Lipics Zsolt és Dragovácz Márk a repteret működtető cég ügyvezetője ebből az alkalomból kötött elsőként kulturális együttműködési megállapodást.

A megállapodás célja, hogy a reptéren átutazó közönség a Pécsi Nemzeti Színház előadásaira kedvezményesen vásárolhasson színházjegyet.

Az együttműködés 20%-os kedvezményes színházjegy vásárlás akcióval indul.

Azok a kedves utazók, akik 2024. március 26. óta a Pécs-Pogány Repülőtéren landoltak, vagy innen indultak a légitársaság úti céljaira az Universal Air járataival, a Pécsi Nemzeti Színház saját produkcióira 20% kedvezménnyel vásárolhatnak színházjegyet a színházi évad végéig, 2024. június 7-ig.

Forrás: pnsz.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, baranyai híreket, információkat.